Μενού
nikoloyli
Αγγελική Νικολούλη | Glomex Mega
  • Α-
  • Α+

Την απάντησή της στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια έδωσε η Αγγελική Νικολούλη από τον αέρα της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ». Στην εκπομπή της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, στο «Τούνελ» είχε φιλοξενηθεί ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, καθώς η εκπομπή ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Όσα υποστήριξε στην κάμερα της εκπομπής ο ιατροδικαστής προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Κουγια, ο οποίος μάλιστα σε δηλώσεις του μίλησε για «στημένη εκπομπή», ενώ απείλησε κιόλας με αγωγές.Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής αυτής της Παρασκευής 3/2 η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να στείλει την δική της απάντηση στον γνωστό ποινικολόγο, αναφερόμενη στην επίθεση αυτήν που δέχτηκε, επισημαίνοντας πως δεν ανέχεται τέτοια προσβολή.

«Λένε ότι έχουμε βοηθήσει κι έχουμε συμβάλει στο να εξιχνιάσουμε 26 δολοφονίες αυτά τα χρόνια, άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε. Δεχτήκαμε μία επίθεση κι εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα. Και τι δεν είπε, γιατί τολμήσαμε να φέρουμε την άλλη άποψη. Να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ένα κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμούς. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Και μου λένε όλοι “Γιατί δεν απαντάς;”. Να απαντήσω τι; Την απάντηση τη δίνετε εσείς, οι τηλεθεατές, που παραμένετε πιστοί 28 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι, αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και τους συγγενείς. Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο;», πρόσθεσε η δημοσιογράφος για να καταλήξει: «Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε. Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν σε τέτοιο βαθμό».