Μενού
yro mane
Υρώ Μανέ | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η «Φλώρα Μητροπούλου», όπως και έγινε γνωστή η δημοφιλής ηθοποιός, Υρώ Μανέ, στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» έκατσε το απόγευμα της χιονισμένης Δευτέρας στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα μικρό παρασκήνιο από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, αλλά και σε πιο προσωπικά ζητήματα, όπως η προσωπική επιτυχία.

Μιλώντας για το επιτυχημένο πέρασμά της από τη σειρά «Εγκλήματα» η ηθοποιός αναφέρθηκε για την οικογένειά της, για την οποία στάθηκε πάρα πολύ τυχερή, καθώς οι γονείς της παρόλο που ήταν άπλοι άνθρωποι, κατάφεραν να τη γαλουχήσουν με ανθρώπινες αξίες, της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Σε ό,τι αφορά στη δική της οικογένεια, αποκάλυψε ότι τις ανάλογες αξίες προσπάθησε η ίδια και ο σύζυγός της να περάσουν στην κόρη τους, τη Φαίδρα.

«Αυτό που λέω πάντα στην ίδια, τα λόγια είναι πολύ περιττά. Μόνο με τις πράξεις σου δείχνεις τον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τα «Εγκλήματα», συνέπεσε με τη δημιουργία της οικογένειάς της. «Έπαιζα μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, στον Άη Βασίλη, φορούσα ένα πάρα πολύ ωραίο φόρεμα και πορευτήκαμε έτσι».

«Υπήρξα και εγώ θύμα, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα»

«Έκανα παρέα αρχικά με ηθοποιού, όσο περνάνε τα χρόνια ξεσκαρτάρει το πράγμα, βλέπεις αν είναι αληθινό όλο αυτό, πόσο οι άνθρωποι είναι επί της ουσίας φίλοι. Αποκαλύπτονται οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής. Έρχεται κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι στη φιλία ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν έχεις φάει άσχημη κατάσταση από ανθρώπους που πίστεψες και επένδυσες. Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα και τους είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου και από εκεί και πέρα είπα όλα μπορούν να συμβούν».