Μενού
triantafyllos
Τριαντάφυλλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά στο Survivor All Star, κάτι που επεσήμαναν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/2) η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Μπόγδανος με την πρώτη να κρατάει μια πιο ουδέτερη στάση και ο δεύτερος να επισημαίνει ότι κανείς από τους Μαχητές δεν το έχει σχολιάσει. Μάλιστα, η κάμερα «τσάκωσε» τον Βασάλο και τη Μαριαλένα μέσα στη νύχτα να παίρνουν τα πράγματά τους και να απομακρύνονται από την καλύβα ενώ οι συμπαίκτες τους κοιμούνταν για να γυρίσουν λίγο αργότερα, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Τριαντάφυλλος. 

«Το βράδυ που βγάζω τη σκοπιά τις περισσότερες νύχτες, έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές κάποιοι συμπαίκτες σηκώνονται και φεύγουν. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα, άλλοι καθυστερούν. Δεν μπορώ να τους ακολουθώ για να δω τι κάνουν. Θέλω να πιστεύω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.

surbibor

Από πλευράς του ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του με το γεγονός ότι «στο παρελθόν είχαν πει ότι εγώ και ο Ηλίας Γκότσης πάμε πιο κει και είχα ξεκαθαρίσει ότι αυτό γίνεται σε νεκρές ώρες, ενώ πλέον βλέπουμε ότι αυτό γίνεται και από άλλα άτομα και κανείς δεν λέει τίποτα. Όταν φεύγει ο Βασάλος και η Μαριαλένα και τους βλέπεις ότι τα λένε πιο πολύ, δεν λέει κανείς τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω ο Τριαντάφυλλος πήρε θέση μέσα από διαδοχικά stories στο προφίλ του στο Instagram όπου έσβησε κάθε υπόνοια για ειδύλλιο ανάμεσα σε Μαριαλένα και Βασάλο, ρίχνοντας, όμως, άλλη «βόμβα» ότι όταν οι δυο τους φεύγουν συναντιούνται με τον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

surbibor
surbibor

«Μη μασάτε ρε, κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα; Είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη, παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μην τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή, ξέρει ότι έχει κάμερες. Δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε! Ακούστε λίγο. Ααα συγνώμη παραγωγή άλλη μια φορά, αλλά με τα αδέρφια μου δεν τα βάζεις».

«Να ρωτήσω κάτι; Αφού βλέπετε παίκτες να φεύγουν από την καλύβα στο δάσος γιατί δεν βάζετε τους σεκιούριτι να τους φέρουν πίσω; Γιατί αφού ξέρετε τα σημεία, δεν βάζετε κάμερες στο δάσος; Γιατί αφήνετε υπονοούμενα; Αυτό για καληνύχτα και δεν ξαναασχολούμαι. Άντε γατάκια, εμένα βρήκατε; Πονάτε κάποιοι με αυτά που λέω; οκ από αύριο μόνο σασμός» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.