Μενού
mpakas_arnaoutoglou
Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γρηγόρης Μπάκας | Ant1
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Γρηγόρης Μπάκας το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα ρεπορτάζ που έχει κάνει μέσα στην 23χρονη πορεία του. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, που τον ενόχλησε.

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Χωρίς να περιαυτολογώ. Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δε θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα. Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle που ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δε σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω και έρχομαι εκεί, δε μου κάνεις χάρη» είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα γιατί από τη στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω και ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω γιατί δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά. Τον ξαναπέτυχα. Δε σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί και έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση».