Μενού
mpimpilas-kainoyrgioy
Κατερίνα Καινούργιου - Σπύρος Μπιμίλας | NDP, @Katken85
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ένταση το πρωί της Πέμπτης (9/2) στη Super Κατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Σπύρο Μπιμπίλα όταν έγινε ζωντανή σύνδεση ενώ εκείνος βρισκόταν κάτω από το σπίτι του προκειμένου να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μόνο που εκείνος επεσήμανε στον «αέρα ότι δεν είχαν συνεννοηθεί για κάτι τέτοιο, μια άποψη που δεν ασπάστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με αποτέλεσμα μετά από μια έντονη λογομαχία, η παρουσιάστρια να διακόψει πρόωρα τη σύνδεση. 

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει "όχι" σε όλα τα κανάλια. Επομένως, το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με τη δική μου έγκριση. Για να μην συμβεί παρανόηση με τα υπόλοιπα κανάλια, ήσασταν έξω από το σπίτι μου χωρίς να το γνωρίζω, ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για να ακολουθήσει ο ακόλουθος διάλογος:

Κ.Κ.: Ρε συ, Σπύρο μου, τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην βγεις!
Σ.Μ.: Σας παρακαλώ, πρέπει να το πω. Μα θα παρεξηγηθώ με τους άλλους, σας παρακαλώ!
Κ.Κ.: Αυτό μας νοιάζει τώρα;
Σ.Μ.: Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμαι. Γιατί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα.
Κ.Κ.: Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι!

«Σπύρο μου, ναι, είχαμε μιλήσει και εμείς και είχαμε πει να μιλήσουμε για την Τετάρτη», έσπευσε να πει ο Γιάννης Πουλόπουλος για να πάρει άμεση απάντηση από τον Σπύρο Μπιμπίλα. «Δεν σου είπα ότι θα βγω. Σου είπα ότι δεν θα βγω! Σας παρακαλώ, πρέπει όλοι να σεβόμαστε όλους και εγώ, επειδή είσαστε κάτω από το σπίτι μου, σας σέβομαι και βγαίνω γιατί αγαπώ την Κατερίνα, αλλά να μην παρεξηγηθώ με τους άλλους που τους είπα "όχι"», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ. 

«Έλα Σπύρο μου, το ξέρω ότι με αγαπάς. Πάμε. Ωραία, θα στείλουμε μήνυμα και στον Λιάγκα και στη Φαίη και στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι για να μην παρεξηγηθούν! Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά, πάω σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη και έκοψε τη σύνδεση περνώντας σε διαφημίσεις.

Πάντως, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η σύνδεση με τον Σπύρο Μπιμπίλα συνεχίστηκε με τον Πρόεδρο του ΣΕΗ και την Κατερίνα Καινούργιου να έχουν εκ νέου διαφωνία και αρχικά να ζητάει η μία πλευρά από την άλλη να ειπωθεί μια «συγγνώμη» προτού τελικά αφήσουν πίσω τους την όλη διαφωνία και ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.