Μενού
masterchef-romaios
Ρωμαίος Κοτσίνης | YouTube @MasterChef Greece
  • Α-
  • Α+

Ανατροπές στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής (10/2) με το επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής να ξεκινά με την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη και χωρίς τον Πάνο Ιωαννίδη, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ενημερώνει τους παίκτες για τις εξελίξεις. «Κάπου εδώ να πούμε ότι κι ο Πάνος…», είπε ο Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει με χιούμορ: «Αποχώρησε οικειοθελώς!» και τους παίκτες να σκάνε στα γέλια. «Δεν αποχώρησε οικειοθελώς, μια μικρή αδιαθεσία… τον περιμένουμε πάλι μαζί μας. Χειροκρότημα για τον Ιωαννίδη», συμπλήρωσε για τον τρίτο της παρέας που απουσίαζε από το συμβούλιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Νικητές της πρώτης εξωτερικής Ομαδικής Δοκιμασίας της χρονιάς αναδείχθηκαν οι «Κόκκινοι». Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Τράκας ως αρχηγός των «Μπλε» είχε το πλεονέκτημα να υποδείξει τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση. Εκείνος έθεσε τον εαυτό του κάτι που παραξένεψε τους συμπαίκτες του ενώ η Σέβα ήταν η παίκτρια της μπλε ομάδας που επιλέχθηκε να «σωθεί».

Από την ψηφοφορία υποψήφιοι προέκυψαν ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Κοντός. Με guest chef τον πεπειραμένο pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη, οι δύο διαγωνιζώμενοι έπρεπε να διαγωνιστούν σε γλύκο, αντιγράφοντας μια τάρτα κάστανο με μαύρο φραγκοστάφυλλο κι αχλάδι. Παρότι ήταν η πρώτη φορά που μαγείρεψε γλυκό, ο Παύλος τα πήγε καλύτερα κι έτσι πήρε 20 πόντους σε σχέση με τους 18 του Ρωμαίου, που αποχώρησε από το MasterChef.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος ο φίλος του, Γιάννης Χατζίνας, ξέσπασε σε κλάματα ενώ αργότερα κι ο ίδιος ο Ρωμαίος. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «λύγισε» μιλώντας για την οικογένειά του. «Έχει περάσει πολύς καιρός. Μου έλειψαν, ναι... ποτέ δεν έχω φύγει για παραπάνω από μια εβδομάδα ή 2-3 τρεις ημέρες. Αυτό, σκέφτομαι που θα πάω... μου έλειψαν πολύ, είναι δύσκολο!», είπε. «Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας... μετανάστευση, ρατσισμός ακόμα και τώρα, δουλειές... να σε κρίνουν, εντάξει, είναι όλα δύσκολα», συμπλήρωσε συγκινημένος ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.