«Ζω, είμαι καλά. Δεν έχω λόγια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Τι να πεις; Για μερικά κλικ παραπάνω…» λέει ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Open Weekend» αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα κι υποστήριζαν πως πέθανε. Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μού είχε πει να κάνουμε μαζί την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Έγινε μια τέτοια συζήτηση, αλλά λόγω θεάτρου, επειδή ήταν Σάββατο και Κυριακή, δεν γινόταν».
Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση, δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω μυθοπλασία, ένα σίριαλ εποχής. Υπάρχουν πολύ ωραίες σειρές, ιστορικές. Φέτος ξεχώρισα το Maestro. Μου άρεσε πολύ».
Τέλος, όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε με ποια παρουσιάστρια, θα συνεργαζόταν με κλειστά μάτια, ο ηθοποιός απάντησε: «Θα συνεργαζόμουν με εσένα. Γιατί έχεις μια καθαρότητα στα πράγματα και μου αρέσεις πολύ. Και με τη Ναταλία Γερμανού, που εκτιμάει τους ανθρώπους που είναι δίπλα της. Αυτό βγάζει προς τα έξω».
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Κυκλοφόρησε η αφίσα για το αποψινό live - Το design με τον Δία
- Τα 5 πιο «στοιχειωμένα» μέρη της Αθήνας που μπορείς να επισκεφθείς
- Σία Κοσιώνη: Ο ΑΝΤ1 θα της προτείνει να παρουσιάζει το Καλημέρα Ελλάδα
- «Θα υπάρξουν κι άλλοι απεργοί πείνας»: Μια μέρα με τα μέλη της Κοινότητας Προσφυγικών Αλεξάνδρας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.