«Θα γυρίσει ο Πετράκης στα χέρια της μαμάς του και θα βοηθήσουμε όλοι» αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης δίνοντας spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Σασμός». Ο τηλεοπτικός «Αστέρης» μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την αρπαγή του Πετράκη από τον Σταύρο τονίζοντας ότι η Αργυρώ είναι απαρηγόρητη.
Ακόμη, τόνισε: «Δεν έχει τύχει να μη περνάω καλά σε μια δουλειά κι αν τύχει θα προσπαθήσω αν προσαρμοστώ. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, δεν είναι και φυσιολογικό να δένεις με όλους σαν να είσαι φίλος ή συγγενής».
Τέλος, για τη σχέση της Μαρίας Τζομπανάκη με το εγγόνι της, ο Ορφέας Αυγουστίδης σχολίασε: «Η μαμά μου είναι βούτυρο με το εγγόνι».
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.