Μενού
masterchef
Εκτός Masterchef ο Γιάννης Χατζίνας | YouTube MasterChef Greece
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Πορφύρης, η Γιώτα Λιοσπερίτη και ο Γιάννης Χατζίνας από την κόκκινη ομάδα, η οποία ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι τρεις chef κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού τον πεπειραμένο chef Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος παρουσίασε ένα πιάτο αντιγραφής που απαιτούσε μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής.

Ετσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef. Αμέσως μετά την δοκιμή των τριών πιάτων, οι κριτές ανακοίνωσαν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε και αυτό δεν ήταν άλλο από του Γιάννη Χατζίνα, ο οποίος και είχε αρκετά λάθη στο πιάτο του.

«Παίξαμε και χάσαμε. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να γυρίσω και να κοιτάξω στον εξώστη γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ» τόνισε, μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του MasterChef βουρκωμένος κατά την αποχώρηση του έχοντας πλημμυρίσει θλίψη τον εξώστη και τους καλούς του φίλους.

Πριν αποχωριστεί οριστικά τις κουζίνες του διαγωνισμού μαγειρικής, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους κριτές για τη γνωριμία, καθώς και τον Δημήτρη με τον Βαγγέλη, που τον βοήθησαν στη δοκιμασία κι ας μην τα κατάφερε.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Moto Moto, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν του ευχήθηκε «καλή επιτυχία». «Να ευχαριστήσω και τον Νίκο που δεν ευχήθηκε σε κανέναν μας καλή επιτυχία», είπε απευθυνόμενος στον Moto Moto.

«Τον συγκεκριμένο τον ευχαρίστησα προσωπικά. Θα γελάσω πολύ όταν θα φύγει, βλέποντάς τον από τον καναπέ. Αλλά ξέρω ότι έχω μέσα στο παιχνίδι ανθρώπους που θα φροντίσουν, για να φύγουν τέτοια άτομα παρείσακτα», πρόσθεσε στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες.

Ο Γιώργος Πορφύρης μπορεί να ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της αναμέτρησης, έμεινε ωστόσο με μισή χαρά, αφού αποχαιρέτησε τον άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει πιο κοντά μες το παιχνίδι. «Κύριε Πορφύρη πιο πολύ θα μου λείψεις εσύ», του είπε ο Γιάννης και τον έκανε να κλάψει. «Πλήγμα για την παρέα μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορφύρης.