Μενού
dragons-den-greece
Dragons' Den Greece | ANT1
  • Α-
  • Α+

Ενταση ανάμεσα στον Πολ Ευμορφίδη και την Μαρία Χατζηστεφανή υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής (24/2) στο Dragons' Den, με τον ιδρυτή της COCO-MAT να σηκώνεται από τη θέση του και να αποχωρεί απρόσμενα από το πλατό. Ειδικότερα, τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο Πολ Ευμορφίδης εξέφρασαν το αρχικό τους ενδιαφέρον για την ιδέα που τους παρουσίασε ο διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille. Αμέσως, όμως, ο επενδυτής δήλωσε πως τελικά δεν θα καταθέσει πρόταση για αυτό και η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Οταν όμως ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den δεν την δέχθηκε και αποχωρούσε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1, ο Πολ Ευμορφίδης έσπευσε να τον αγκαλιάσει, λέγοντάς του «θα τη φτιάξουμε τη δουλίτσα εμείς, εντάξει αγόρι μου;». Μια κίνηση που παραξένεψε ιδιαίτερα την Μαρία Χατζηστεφανή μετά την βιαστική άρση του ενδιαφέροντος του. «Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» αναφώνησε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης για να δηλώσει ο Χάρης Βαφειάς, με τη σειρά του, πως «τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

«Δεν θέλω κανόνες γιατί μπορώ και να φύγω! Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος! Δεν θέλω κανόνες, δεν μπαίνω σε κανόνες. Τέλος για σήμερα, θα τα πούμε άλλη φορά. Λοιπόν, άντε γεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επενδυτής του Dragons’ Den αποχωρώντας εξοργισμένος από το πλατό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.