Για τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαίρη Μηνά, μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι που είναι πέντε μηνών. «Όταν συναντηθήκαμε με τη Μαίρη τα πάθαμε όλα μαζί. Είναι πολύ ζεστό και δοτικό άτομο. Η Μαιρούλα ήρθε στη ζωή μου μόνο για καλό. Από την πρώτη στιγμή που την είδα, έφαγα σφαλιάρα. Τη θαύμαζα πριν τη γνωρίσω» είπε.
«Όταν γινόταν το κάστινγκ της ταινίας “Απόστρατος”, πρότεινα τη Μαίρη σε έναν ρόλο γιατί την εκτιμούσα, χωρίς κάτι ερωτικό. Τώρα τη Μαίρη τη θαυμάζω για έναν ακόμη λόγο, τον πιο ουσιαστικό. Γίνεται μια εξαιρετική μητέρα, μια μαγική μητέρα με πολλές δυνάμεις που ούτε η ίδια ήξερε ότι έχει. Το καλοκαίρι θα παίξουμε μαζί και νιώθουμε ασφαλείς που θα είμαστε παρέα. Τη θαυμάζω κάθε μέρα γιατί οι δυνάμεις της είναι αδιανόητες».
Για το βραβείο Χορν
«Το βραβείο Χορν έπαιξε ρόλο εκείνη την περίοδο, που ήταν η μαμά άρρωστη, στο να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα και να έρθουν σε μια ισορροπία για λίγες ημέρες. Να έρθει λίγη χαρά. Δηλαδή εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ θολωμένος ούτως ή άλλως» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης. «Δεν το χάρηκα, όσο ήθελα, αλλά εντάξει. Το χάρηκε η μαμά μου εκείνη την περίοδο και πήρε μερικές μέρες ακόμα ζωής από την χαρά που πήρε εκείνες τις ημέρες» πρόσθεσε ο Μιχάλης Σαράντης.
- Τι μισθό έπαιρνε ένας δημόσιος υπάλληλος το 2001: Οι κωμικοτραγικές συγκρίσεις με το τώρα
- Σάλος με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε νησί να γεμίζει ποτήρια μέσα στη θάλασσα
- Το SUP στη Λήμνο είναι πολύ ακριβό «σπορ»: Βγήκε για SUP και του έριξαν πρόστιμο 250 ευρώ
- Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πάει διακοπές κάπου πολύ κοντά μας, μετά τον πυρετό του Παγκοσμίου Κυπέλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.