Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στα... μαχαίρια στο Survivor All Star και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει μήνυση μέσω της δικηγόρου της στον παίκτη του reality επιβίωσης.
Η δικηγόρος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Γιούλη Ρετζεπάι διέψευσε στην εκπομπή «Γεια σου» ότι έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία εις βάρος του Σπύρου Μαρτίκα.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τις δηλώσεις της κα Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου με έχει καταστήσει πληρεξούσια δικηγόρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή να κινηθώ για λογαριασμό της νομικά εναντίον του Μαρτίκα. Έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και ούτε από αυτόν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία» τόνισε η δικηγόρος της τραγουδίστριας.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.