Οι Διάσημοι κατάφεραν μια ακόμα οριακή νίκη έναντι των Μαχητών στο Survivor που πλέον παρουσιάζουν εικόνα αποσύνθεσης και τους φταίνε οι πάντες και τα πάντα. Ως εκ τούτου οι Μπλε οδηγήθηκαν στο συμβούλιο προκειμένου να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Στην ψηφοφορία συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αφού τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο Γιώργος Λιανός, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών.
«Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό» είπε γεμάτος απορία. Ωστόσο, όσο προχωρούσε η ψηφοφορία, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους κι άρα είναι η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι τόνοι ανέβηκαν μετά την ψηφοφορία αφού η Μελίνα θεώρησε ότι οι ψήφοι μαγειρεύτηκαν! Στο στόχαστρο της μπήκαν ο Τάκης με την Τζο για μια συζήτηση που είχαν λίγο πριν φτάσουν στο συμβούλιο.
Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση.
- Καρδίτσα: Προσήχθη ένας ύποπτος για την δολοφονία του τραγουδιστή - Τι είπε στους αστυνομικούς
- Νετανιάχου σε Ευρωπαίους: «Ήρθε η ώρα για συμμετοχή στον πόλεμο - Ήδη άνοιξαν πυρ στην Κύπρο»
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.