Μενού
ibrohori
Καίτη Ιμπροχώρη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε μία συννεφιασμένη και κρύα Παρασκευή (17/3), λόγω και της μεταβολής του καιρού, η δημοφιλής ηθοποιός, Καίτη Ιμπροχώρη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αποκάλυψε για το πώς καταφέρνει να ζει τώρα, αλλά και για πιο προσωπικές της στιγμές όπως ήταν ο θάνατος της μητέρας της. Υπενθυμίζεται ότι η 80χρονη ηθοποιός έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή ηλικία με την υποκριτική, ενώ ο γάμος και τα παιδιά δεν αποτέλεσαν ποτέ προτεραιότητά της. Για αυτό το λόγο, μάλιστα, ήρθε κοντά και με τον ανιψιό της.

«Από αυτόν ζω, δεν μου φτάνει η σύνταξη», είπε αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο συντηρείται σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο. Αποκάλυψε ότι δε μένει μαζί με τον ανιψιό της, αλλά αυτός είναι που τη βοηθάει κατά βάση οικονομικά και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να τα βγάζει πέρα, καθώς η σύνταξη, που παίρνει, δεν της είναι αρκετή.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια τους. «Η απώλεια φαίνεται μέσα στον χρόνο, σιγά σιγά. Εγώ το έχω νιώσει αυτό και το λέω μάλιστα και τώρα για ανθρώπους που φεύγουν, γιατί έφυγαν πολύ δικοί μας άνθρωποι. Τους λέω, «κλάψτε, κλάψτε αλλά την απώλεια θα την νιώσετε αργότερα», είπε προσθέτοντας: «Εγώ το ένιωσα αυτό αργότερα. Το ένιωσα και τότε με τους γονείς μου γιατί ήμουν πάνω στην αρρώστια και προσπαθούσα να έχω πολύ δύναμη. Αργότερα, όμως, η απώλεια ήταν φοβερή».

«Το ένιωσα γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί με τον πατέρα μου. Είναι αστείο, ίσως σας φανεί αστείο, αλλά ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του. ’Κοίταξε τι μου είχες μάθει και τι κάνω τώρα’, του λέω» συμπλήρωσε, σχετικά, η αγαπημένη ηθοποιός. «Το κάνω αυτό ακόμα και τώρα, ναι. Χωρίς να πιστεύω βέβαια ότι υπάρχει δεύτερη ζωή και τέτοια. Όχι, για μας είναι όλα αυτά», συμπλήρωσε, ακόμα, η Καίτη Ιμπροχώρη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.