Μενού
dragons-den-greece
Dragons' Den Greece | ANT1
  • Α-
  • Α+

Ο Βαγγέλης Αντωνίου συμμετείχε στο Dragons’ Den εκπροσωπώντας πλατφόρμα διαχείρισης πολυκατοικιών. Συναντώντας τους επενδυτές του show, ο Βαγγέλης Αντωνίου δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία του, με το άγχος του να κυριαρχεί καθ’ όλη την παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Ο Χάρης Βαφειάς αντιλήφθηκε πρώτος τις σημειώσει στο χέρι του: «Πρόσεξα έχεις γράψει στο χέρι σου κάτι; Δεν είναι κακό, δείξτο μας από μακριά. Δεν χρειαζόταν, φαντάζομαι τα ξέρεις, αλλά τα έχεις μήπως αγχωθείς και τα ξεχάσεις ε; Καλά έκανε ο άνθρωπος, απλά δεν το έκανε λίγο μυστικά για να μην το καταλάβουμε», είπε ο Χάρης Βαφειάς.

Η Μαρία Χατζηστεφανή ξαφνιάστηκε ευχάριστα θέλοντας να δει τις σημειώσεις στο χέρι του: «Θέλω να δω τα σκονάκια, εγώ ούτε στο σχολείο δεν τα έκανα αυτά. Μπορούμε να τα δούμε; Τι λέει εδώ;», είπε η επιχειρηματίας διαβάζοντας τα keywords που είχε στο χέρι του ο Βαγγέλης Αντωνίου ο οποίος συμμετείχε στο Dragons’ Den.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA