Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου (18/3) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega και αναφέρθηκε στο θέατρο, τους ρόλους του, τα παιδιά του, ενώ μίλησε επίσης, για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί. «Δεν θέλω να εξαρτώμαι από το σύστημα, θέλω εγώ να ορίζω αυτό που θέλω να κάνω. Η αλήθεια είναι πως ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έκανα με πολλές ανασφάλειες. Άλλωστε, αυτό είναι κι ένα στοιχείο της δουλειάς μας», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη σχέση του με το... «σύστημα».
Μιλώντας για τον ρόλο του ως πατέρας. «Δεν θα έλεγα πως είμαι αυστηρός, γίνομαι εκεί που χρειάζεται. Έχω την τύχη να έχω δύο ώριμα παιδιά, αλλά με τρομάζουν πολλά, ειδικά με όσα γίνονται αυτή την εποχή. Για αυτό και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα, μιλάω ή βρίσκομαι στους δρόμους», τόνισε ο ηθοποιός.
«Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μια κοινωνία που λέμε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Θέλω να υπάρχει σύστημα και να κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους. Είμαι οραματιστής, ουτοπιστής και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.
Όταν ρωτήθηκε αν θα ασχολούταν ποτέ με την πολιτική, δήλωσε: «Δεν θα κατέβαινα με τίποτα στην πολιτική, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι τα πράγματα μπορεί να ξεκινάνε από ένα καθαρό τοπίο και για να κρατηθείς εκεί να πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου. Μου έχουν γίνει προτάσεις απ’ έξω απ’ έξω για το εάν θα με ενδιέφερε, αλλά όχι».
Τέλος, αναφορικά με τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αποκάλυψε πως δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.