Μενού
spyros-martikas-theodora
Σπύρος Μαρτίκας - Θεοδώρα Μαρτίκα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα, απάντησε στην Μαρία Αντωνά μετά τη δήλωση για τη βίλα με την πισίνα και τα δέκα δωμάτια. Μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γειά σου», η αδερφή του παίκτη του Survivor All Star διευκρίνισε κάποια πράγματα ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς ισχύει για το σπίτι αυτό και αποκαλύπτοντας πως έστειλε και μήνυμα στην δημοσιογράφο.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια. Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», είπε η αδελφή του Σπύρου Μαρτίκα,Θεοδώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Happy Day, είχε πει πριν από μερικές ημέρες: «Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ότι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας».