Μενού
survivor-all-star
Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star | Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο της Κυριακής (19/3) στο Survivor All Star. Οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας, παρά τα εσωτερικά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν σχεδόν καθημερινά στις ομάδες τους, ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές με 10-9 και έτσι οι Διάσημοι έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου οι Διάσημοι να ψηφίσουν.

Στο Συμβούλιο του νησιού και πριν την ψηφοφορία των Κόκκινων ο Τάκης Καραγκούνιας φρόντισε να ανεβάσει την ένταση και να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπαρτζη. «Με πειράζει ο Νίκος που έχει έπαρση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παίζω και το χαίρομαι και θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ, αυτός θέλει να κερδίζει αυτός κι ας χάνει η ομάδα του», ανέφερε ο 50χρονος μισθοφόρος και πρόσθεσε πως είναι περήφανος που είναι στο παιχνίδι και όταν φτάσει ο Νίκος στην ηλικία του θα είναι με κοιλιά σε κάποιο καφενείο και θα πίνει τσίπουρα, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να του απαντάει πως δεν το κρύβει ότι αυτό είναι το όνειρό του.

«Εγώ το έχω πει: Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά», παραδέχθηκε ο Μπάρτζης.

Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια μέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε πως η πρώτη υποψήφια για αυτήν την εβδομάδα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, αν και αρκετοί περίμεναν ότι στον τάκο θα έβγαινε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας… αλλά το περίμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νικολέτα στο Survivor.