Μενού
nikos-moutsinas-kalo-mesimeraki
Νίκος Μουτσινάς - Καλό Μεσημεράκι | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Τρίτης (21/3) η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε ότι δεν της άρεσε ο τρόπος που αντέδρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν η δημοσιογράφος του «Πρωινό μας» του έκανε ερώτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» έδειξε την έντονη διαφωνία του με την παρουσιάστρια. «Είναι πάρα πολύ ωραίο να θες να στηρίξεις τους συνεργάτες σου, το επικροτώ, το καταλαβαίνω 100%, αλλά μέχρι ένα όριο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έπαθε αυτό η Φαίη, που συνήθως δεν παθαίνει. Δεν καταλαβαίνω τι ήταν αυτό, ότι η δημοσιογράφος… Άλλαξε η φάτσα της. Εκεί μένω. Τι εννοείτε;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής. 

«Άρα εσύ, Φαίη, επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση, δίνεις το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σε ρωτήσει το οτιδήποτε; Αυτό λέμε; Αυτό είναι το δικαίωμα; Όχι, φυσικά. Ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεται, θα βγουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις. Μπορεί το πρόσωπο αυτό να μην απαντήσει, να είναι αγενής, να μην είναι αγενής, να κάνει ό,τι θέλει, να κάνει τα χέρια έτσι, γιατί πάντα μιλάμε για των ανθρώπων που ήδη μιλάνε και παθαίνουν τρέλα», συνέχισε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πάει να γίνει η τρέλα με τους δημοσιογράφους. Δεν μειώνει κανείς τη δουλειά τους, θα πρέπει, όμως, να καταλάβουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι υπάρχουν όρια. Δεν θεωρώ ότι το έκανε για να την προσβάλει. Μπορεί να μην έχει πολύ χιούμορ ο Ντάνος. Ο άνθρωπος το θεώρησε χιούμορ. Δεν τράβηξε χειρόφρενο να φέρει γυροβολιά. Την προσέβαλε δηλαδή; Δεν το κατάλαβα ρε παιδιά! Δεν θα μιλάω με άνθρωπο, ε; Ποιον θα χαιρετήσω; Μόνο εσάς», κατέληξε με μεγάλη δόση χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.