Μενού
survivor-all-star-ilias-gkotsis
Survivor All Star: Ηλίας Γκότσης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε στο στόχαστρο του Τάκη Καραγκούνια ήδη από το χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor All Star με τον νικητή του Survivor 2018 να στρέφει τα «βέλη» του στον συμπαίκτη του και μεταξύ άλλων να επισημαίνει ότι το χάσμα ανάμεσά τους είναι αγεφύρωτο, ενώ αναφέρθηκε τόσο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο που τον υποστηρίζουν μέχρι σε κάποιο βαθμό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. 

«Εγώ σήμερα ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε μια, δυο τρεις φορές, έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στη Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε στον Τάκη κι είπε ότι είναι πάρα πολύ λάθος όλο αυτό που κάνει. Για τη Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος ότι έχει καταλάβει τι είναι ο Τάκης και θα αποστασιοποιηθεί», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

«Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία του κίνηση και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε πρόκειται να κάνω αυτό που κάνει ο Βασάλος. Δεν μιλάμε για μια, δυο, τρεις φορές. Για εμένα μπράβο στη Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε την θέση της… Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορείς να το υποστηρίζεις. Όταν φεύγει η κάμερα να λες "τον ηρεμώ". Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο κι "α έτσι είναι ο Τάκης"», τόνισε ο Γκότσης σε διάλογό του με την Εύη Σαλταφερίδου. 

«Κανείς δεν πρέπει να του χαϊδεύει τα αυτιά. Κανείς δεν είναι εδώ για να τον νταντεύει. Είναι φουλ τοξικός και βγάζει καμιά φορά τα δικά του προβλήματα στους άλλους και μιλάει πολλές φορές για παντελόνια, αλλά έχω δει ότι όσοι μιλάνε για παντελόνια, πολλές φορές δεν το υποστηρίζουν οι ίδιοι», κατέληξε ο Ηλίας Γκότσης στην προσωπική του συνέντευξη.