Μενού
masterchef
Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη | Star
  • Α-
  • Α+

Ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να μπει ξανά στο MasterChef η Κατερίνα Λένη, δεν ήταν και λίγοι που έλεγαν ότι θα επιστρέψει ο Δημήτρης Μπέλλος.  «Ακούω το όνομά του, παθαίνω ένα εγκεφαλικό στην κυριολεξία, νομίζω έχει μουδιάσει η αριστερή μου πλευρά και περιμένω να δω τι θα γίνει», είπε η Μαρία Μπέη για την είσοδο του συντρόφου της στο MasterChef 2023.  

«Deja vu θυμίζει το παιχνίδι για εμένα. Είναι ήδη η Μαρία στο σπίτι έρχεται κι ο Δημήτρης...  Να πω οτι δεν το περίμενα, το περίμενα. Το μόνο που με απασχολεί είναι να μην ξεκινήσουν τα ίδια. Δε με απασχολούν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος... Έχω έρθει να μαγειρέψω όχι πάλι "μου είπες, σου είπα, Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από 'δω!"», δήλωσε για την επιστροφή Μπέλλου ο Ηλίας Κιαζόλι.

«Ξαναγύρισα για να κερδίσω, για τίποτα άλλο... Τα υπόλοιπα τα έχω. Το Μαράκι το πήρα, δημοσιότητα πήραμε καλώς ή κακώς, δουλειές υπάρχουν, δεν έχω νικήσει...», είπε στην κάμερα ο νέος «εισβολέας». 

Αμέσως μετά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε τον τρόπο που θα «παλέψουν» μαγειρικά οι δύο παίκτες! Η Μαρία δε φοβήθηκε τον ταλαντούχο και έμπειρο μάγειρα του MasterChef 4 αλλά το πιάτο της δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές περισσότερο από εκείνο του Δημήτρη Μπέλλου.

«Το στοίχημα της απλότητας, Μαρία, δεν ήταν αρκετό. Δημήτρη κερδίζεις τη λευκή ποδιά» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για την αποχώρησή της η Μαρία είπε στην κάμερα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω της γιατί είχε κουραστεί πολύ μέσα στον διαγωνισμό, καθώς δεν ήταν ο εαυτός της τόσο καιρό.