Μενού
pania-psinakis
Αννίτα Πάνια - Ηλίας Ψινάκης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια αποφάσισαν να κάνουν ελέγξουν το δείκτη ευφυΐας τους κι έκαναν τεστ IQ την ώρα της εκπομπής «Ελεος» και το αποτέλεσμα προκάλεσε άφθονο γέλιο. «Εγώ να δεις τώρα τι θα σου κάνω. Εσύ δεν μου κάνεις συνέχεια την έξυπνη», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης στην Αννίτα Πάνια προτού της ανακοινώσει την… έκπληξη που της είχε ετοιμάσει. «Αντικειμενικά, να ξέρεις έχω πολύ χαμηλό IQ», του απάντησε εκείνη με τον Ψινάκη να μην την πιστεύει.
«Είχα τη φαεινή ιδέα και ζήτησα από την παραγωγή να μου βρουν τον καλύτερο που κάνει τεστ IQ», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ο άλλοτε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, μεταξύ άλλων. Έτσι, έφτασε η στιγμή που οι δύο συνεργάτες δέχτηκαν ερωτήσεις από τον ειδικό ψυχολόγο Μάνο Χατζήμαλωνά.

«Όλα αυτά συνθέτουν ένα προφίλ, που αφορά την υψηλή λειτουργικότητα», τους εξήγησε, αλλά το επιστημονικό μέρος δεν έδειξε να ενδιαφέρει τους παρουσιαστές με τον Ηλία Ψινάκη να θέλει να βάλει στοίχημα με την Αννίτα Πάνια και να… βιάζεται για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του τεστ.

Σε κάποια στιγμή, ο ειδικός τους έδειξε οφθαλμαπάτες και άλλες οπτικές ψευδαισθήσεις και θα έπρεπε να πουν τι βλέπουν στην κάθε εικόνα. Τότε ήταν που ανέβηκαν οι τόνοι και μάλιστα λίγο έλειψε να… αρπαχτούν αφού η Αννίτα Πάνια σε ένα σκίτσο δεν έβλεπε μια νέα κοπέλα, αλλά μια κακιά γριά… μάγισσα, το οποίο εκνεύρισε τον Ψινάκη.

«Είναι αδύνατον να δω αυτό που βλέπεις Ηλία», είπε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις ο Ψινάκης είδε αυτό που έβλεπε η Πάνια, αλλά δεν συνέβη το αντίθετο. «Θα το κάνουμε όλη νύχτα τώρα αυτό, ε…», της είπε ο Ψινάκης και βάλθηκε να της δείξει την «καλοντυμένη» που έβλεπε εκείνος. Η Πάνια επέμενε, όμως, μπήκαν κι άλλοι συνεργάτες στο πλατό για να πουν την άποψή τους με τον Ψινάκη να λέει στον ειδικό: «Εσύ μείνε έξω από τον καβγά!».