Μενού
biktoras-petsas
Βίκτωρας Πέτσας | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο Βίκτωρας Πέτσας ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (21/3) στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ μοιράστηκε και ιστορίες από το παρελθόν του. Ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Παγιδευμένοι» είπε: «Έμεινα μετεξεταστέος στη δευτέρα Γυμνασίου και όταν πέρασα τον Σεπτέμβριο η μάνα μου μοίραζε 20ευρα σε μένα από τη χαρά της. Είχε βάλει τη μπάρα πολύ χαμηλά».

«Στα 18 πήρα την κάρτα της μάνας μου και έκλεισα εισιτήρια για Μαϊάμι. Ήμουν φανατικός οπαδός της επαγγελματικής πάλης. Ανακοινώνεται έναν χρόνο πριν ότι την 1η Απριλίου ο Dwane Johnson θα μπει στο ρινγκ με τον John Cena. Και λέω θα λείπω εγώ; Παίρνω την κάρτα και κλείνω 5η σειρά, αεροπορικά, Hilton. Όλο μαζί ήταν 5.500 ευρώ. Το λάθος μου ήταν που έκλεισα εισιτήριο με επιστροφή. Χτυπάει το τηλέφωνο της μάνας μου σε ένα κυριακάτικο τραπέζι από την τράπεζα και παθαίνει σοκ. Δεν αντέδρασε. Τα ‘παμε σπίτι. Πήγα στο Μαϊάμι μόνος μου», κατέληξε ο Βίκτωρας Πέτσας.

Ο Βίκτωρας Πέτσας μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά «Παγιδευμένοι» και εξήγησε πώς κατάφερε να προσεγγίσει τον ρόλο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τη Θεοφανία Παπαθωμά και τη Μαρία Κορινθίου.