Μενού
iwanna-maleskou
Ιωάννα Μαλέσκου | NDP
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο περιοδικό Hello για την περίοδο της εγκυμοσύνης, για το αν οι δυο τους θα παντρευτούν άμεσα με πολιτικό γάμο, αλλά και αν της λείπει η τηλεόραση και πώς φαντάζεται την επιστροφή της σε αυτή. «Είμαι σε μία απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή – πιο σωστά – δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται», είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος λέγοντας: «Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στο νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι». 

Σε ερώτηση εάν της λείπει η τηλεόραση, η απάντηση ήταν θετική. «Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία παραδέχθηκε πως όσον αφορά τον πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, «δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!»