Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την Τετάρτη (22/3) μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με την ερωτική σχέση που είχαν με την Όλγα Τρέμη με τον ίδιο να λέει ότι δεν γνώριζε πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφούσε όσο περιέγραφε όλα αυτά. «Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Το ΟΚ! σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποια παραγωγή είναι; Κοκλώνη, Barking Well. Ο Ανδρέας δουλεύει για τον; Barking Well. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ "δώσε μου τη συνέντευξη"; Είναι στην ίδια εταιρεία, ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ο άλλος ότι δεν ήθελε ο Αντρέας να μπουν»;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.
«Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Μπράβο στον Αντρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι θα ήταν», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.