Μενού
dragons-den-vera
Dragons' Den - ΑΝΤ1 | @Dragons' Den Greece
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή (24/3) στο Dragons' Den η Βέρα Μπογιάρη, η οποία έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στην Αγγλία και σκέφτηκε το 2018 να δημιουργήσει το brand της παρουσίασε στους πέντε dragons τις υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες Wasteless Design, εντυπωσιάζοντάς τους. Μάλιστα, τους μοίρασε δείγματα από τα προϊόντα της στους επενδυτές και ζήτησε 70.000 ευρώ για το 15% της επιχείρησής της.

Ο Πολ Ευμορφίδης ήταν ο πρώτος που έδειξε ενδιαφέρον και μεταξύ άλλων πρότεινε να συνεργαστούν με τον Λέοντα Γιοχάη και τη Λίλη Περγαντά και να δώσουν 70.000 ευρώ για το 45% της εταιρείας, μία πρόταση που η Μαρία Χατζηστεφανή συμβούλεψε τη Βέρα να μην δεχτεί. Από πλευράς της, η Βέρα έκανε αντιπροσφορά με 21% για 70.000 ευρώ, ενώ ζήτησε παραπάνω χρήματα σε περίπτωση που δώσει το 45%. Μπορεί τελικά η ίδια να μη δέχθηκε την πρόταση του Πολ Ευμορφίδη, όμως, είχε προηγηθεί ένας απολαυστικός διάλογος με τις ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη. 

https://www.facebook.com/dragonsdengreece/videos/619944413289513

«Γνώσεις θέλει η κοπέλα και μετά λεφτά. Με έχετε φάει με τα λεφτά, θέλω να βοηθήσω το κοριτσάκι. Τα λεφτά διώχνουν την καψούρα», είπε στην αρχή ο Πωλ Ευμορφίδης, ενώ στη συνέχεια ο Χάρης Βαφειάς απάντησε: «Μην μου κουνάς εμένα τη σερβιέτα. Τι ποσοστό θες; Τέτοιο πετσόκομμα δεν έχει ξαναγίνει».