Μενού
mpimpilas - j2us
Σπύρος Μπιμπίλας στο J2US | Glomex
  • Α-
  • Α+

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του J2US ο δημοφιλής ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με την παρτενέρ του Τζούλι Μασινό, οι οποίοι και ερμήνευσαν το «λουλουδάκι του μπαξέ», τραγούδι του Γιάννη Πάριου. Ο ηθοποιός μίλησε μετά και την εμφάνισή του για τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζει όταν βγαίνει στον δρόμο όπου και όσοι τον πλησιάζουν, τον μπερδεύουν με άλλους celebrities. Χαρακτηριστικά είναι και τα ονόματα που ανέφερε, όπως του γνωστού σχεδιαστή μόδας Βασίλη Κοστέτσου και του ηθοποιού, Μάκη Δελαπόρτα.

«Στον δρόμο με μπερδεύουν πάρα πολλές φορές, αλλά όχι με τον Μέγα Αλέξανδρο που έγινε και ντόρος, αλλά με τον Κοστέτσο ενώ το ύψος μας είναι τεράστιο και με τον Μάκη Δελαπόρτα, με τον οποίο και γίνεται απίστευτο μπέρδεμα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος και για την απόδοση του στο σημερινό σόου του Νίκου Κοκλώνη, προσθέτοντας ότι τα επόμενα τραγούδια που θα πει θα είναι καλύτερα από αυτά τώρα.

 «Οποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»

Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να ντυθεί Μέγας Αλέξανδρος για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι όποιος δεν βλέπει την ομοιότητά τους, δεν είναι παρά τυφλός. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός».

Στην πορεία, τόνισε: «Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια» και τέλος κατέληξε: «Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο».