Μενού
survivor-all-star-giorgos-lianos
Survivor All Star: Γιώργος Λιανός | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Μια ανατροπή επιφυλάσσει το επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί απόψε Κυριακή (26/3) αφού ο Γιώργος Λιανός θα καλέσει τους παίκτες σε ένα έκτακτο
Συμβούλιο
όπου θα τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό: οι ομάδες αλλάζουν. «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί» ανακοινώνει ο παρουσιαστής του Survivor All Star στους παίκτες, οι οποίοι δείχνουν έκπληκτοι. Σύμφωνα με το «Πρωινό μας», μετά από τρεις μήνες χώρια, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι και πάλι μαζί στους Κόκκινους, ενώ η σύνθεση των δύο ομάδων θα είναι η ακόλουθη: 

Αναλυτικότερα, στους Κόκκινους θα είναι οι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κορομί, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Τέλος, στους Μπλε θα ανήκουν οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλίας Γκότσης, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, Ελευθερία Ελευθερίου, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Πιλίδης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νικόλας Αγόρου, Ρία Κολοβού.