Μενού
survivor - lianos
Survivor | Glomex - ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το σημερινό επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star ξεκίνησε με μία ανατροπή, καθώς ο παρουσιαστής του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, προχώρησε σε μία ανακοίνωση που θα αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση της απόφασης έγινε στο πλαίσιο ενός έκτακτου συμβουλίου χωρίς, όμως, οι παίκτες να γνωρίζουν το τι είχε συμβεί. Υπενθυμίζεται ότι μπορεί μερικοί από αυτούς να μπερδεύτηκαν, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί τσακωμός μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Τάκη Καραγκούνια και να θεώρησαν ότι το Συμβούλιο συγκλήθηκε για το μέλλον των δύο παικτών.

Ωστόσο, ο Λιανός έκανε την ανατροπή και ανέφερε ότι «οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν παρελθόν μιας και στο εξής θα υπάρχει η νέα μπλε και η νέα κόκκινη ομάδα». «Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό» αναφώνησε, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να εκφράσουν στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι τα συναισθήματα που αισθάνθηκαν στην προοπτική να αλλάξουν ομάδα και να μεταφερθούν μια… καλύβα παραπέρα. Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι όπως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τάκης Καραγκούνιας που έκαναν λόγο για «ωραίες αλλαγές».

Οι νέες ομάδες

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.