Μενού
survivor-eleftherioy
Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ολική ανατροπή στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (26/3) με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες ότι οι δύο ομάδες αλλάζουν. Ο Λιανός έκανε την ανατροπή και ανέφερε ότι «οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν παρελθόν μιας και στο εξής θα υπάρχει η νέα μπλε και η νέα κόκκινη ομάδα». «Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό» αναφώνησε, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να εκφράσουν στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι τα συναισθήματα που αισθάνθηκαν στην προοπτική να αλλάξουν ομάδα και να μεταφερθούν μια… καλύβα παραπέρα. Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι όπως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τάκης Καραγκούνιας που έκαναν λόγο για «ωραίες αλλαγές».

Survivor All Star: Οι νέες ομάδες

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Η κόκκινη ομάδα είναι εκείνη που κατάφερε να κερδίσει αφού οι παίκτες της κατάφεραν να φτάσουν πρώτη στους 10 πόντους. Για αυτό και στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό σαν απλοί θεατές ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του λιγότερου δυνατού παίκτη. «Και η μπλε ομάδα μίλησε» όπως αρέσκεται να τονίζει ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός παίρνοντας τις ψήφους στα χέρια του.

Μετά την μίξη των δύο ομάδων, πρώτη υποψήφια αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που μετράει ήδη αρκετές υποψηφιότητες στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.