Μενού
survivor-all-star-giorgos-lianos
Survivor All Star: Γιώργος Λιανός | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Διάσημοι και Μαχητές, όπως διαμορφώθηκαν μετά το έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής (26/3) στο Survivor All Star, συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο Γιώργος Λιανός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορούσε τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα spoilers που κυκλοφορούσαν από χθες και έκαναν λόγο για απομάκρυνση των δύο παικτών επειδή παραβίασαν βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

«Όπως βλέπετε από την παρέα μας λείπουν αυτή τη στιγμή δύο παίκτες της μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας να αφήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες εκτός παιχνιδιού», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.