Μενού
nikol-mavridi-survivor-all-star
Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Νικόλ Μαυρίδη | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor All Star, βρέθηκε σήμερα Τρίτη (28/3) στο «Καλό Μεσημεράκι» και δεν έκρυψε ότι ο λόγος που πήγαν όλοι φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης είναι τα χρήματα, ενώ τόνισε ότι το All Star δεν έχει καμία σχέση με το Survivor 2021 στο οποίο συμμετείχε. «Το οικονομικό, προφανώς, είναι πρώτο, όποιος δεν το λέει, λέει ψέματα. Κανείς δεν θέλει να φανεί κακός στον κόσμο, κρύβονται πίσω απ’ το δάχτυλό τους», είπε - μεταξύ άλλων - η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

«Το 2021 δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ήταν δύο - τρεις παίκτες τότε με κινητό και φαγητό. Γενικά, ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά. Όλοι θα πουν ψέματα αν πουν ότι δεν πήγαν γι’ αυτό και πουν ότι πήγαν για την εμπειρία. Ο καθένας προτιμά να φτάσει μέχρι το σημείο που μπορεί να φτάσει με κάποιο τρόπο. Εγώ, λοιπόν, ήξερα ότι θα έβγαινα υποψήφια, αν ήθελα να αλλάξω την ψήφο μου θα το έκανα και δε θα έβγαινα υποψήφια στο πρώτο συμβούλιο και ποτέ δε ξέρεις, μετά μπορεί να κερδίζαμε και να μην έβγαινα γενικά. Ήξερα ότι θα με ψηφίσουν», πρόσθεσε. 

«Νόμιζαν ότι είμαι χαζή. Προτιμώ, όμως, να ξέρω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένη, να είναι η ψυχούλα μου καλά. Δεν πειράζει, ας κρατήσει ο άλλος τα 40.000. Εγώ θα τα βγάλω κάποια στιγμή τα λεφτά γιατί αγαπάω τη δουλειά μου, κάποια στιγμή θα έρθουν, αλλά να έρθουν έτσι όπως πρέπει και όχι γιατί πατάω πάνω σε κάποιον», τόνισε η Νικολέτα Μαυρίδη. 

Όσον αφορά τους συμπαίκτες της, η ίδια εξήγησε ότι «Φοβούνται τη γνώμη του κόσμου, γι’ αυτό είναι όλοι μαζεμένοι, αλλά αυτό φαίνεται από κάποιο σημείο και μετά. Δεν είχαμε πολλά - πολλά με τον Σπύρο Μαρτίκα, διαπληκτιστήκαμε λίγο πριν φύγω. Θεωρώ ότι έχει τον ρόλο του, να υποκινεί τα πράγματα όπως θέλει».