Μενού
survivor-all-star-diasimoi-maxites
Survivor All Star: Διάσημοι και Μαχητές | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Η αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων του Survivor All Star, η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και οι τρεις αγώνες ασυλίας ανέβασαν τους τόνους στις δύο παραλίες αυτή την εβδομάδα για ακόμα μία φορά. Ωστόσο, απόψε Τετάρτη (29/3) οι παίκτες και το κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν κάτι διαφορετικό. ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα κάνει την εμφάνισή του για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και θα καλέσει Διάσημους και Μαχητές σε ένα παιχνίδι μνήμης αυτή τη φορά που θα προκαλέσει πολύ γέλιο. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο ομάδες δεν θα αναμετρηθούν και στον στίβο μάχης. Ίσα ίσα απόψε θα διεκδικήσουν το έπαθλο που έχει ξεχωριστή σημασία για όλους, το έπαθλο επικοινωνίας. Είναι η πρώτη φορά που οι ομάδες με τη νέα τους σύνθεση θα διεκδικήσουν το συγκεκριμένο έπαθλο και σύμφωνα με τα spoilers, οι Μαχητές είναι αυτοί που θα το κερδίσουν, με το ηθικό τους να αναπτερώνεται μετά από τις τρεις σερί ήττες που υπέστησαν στους τρεις αγώνες ασυλίας. 

Το σίγουρο είναι ότι το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο αυριανό Συμβούλιο του Νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια αποχωρεί από το Survivor All Star. υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και η Ελένη Χαμπέρη. Σύμφωνα με τα spoilers, η Ελένη Χαμπέρη είναι αυτή που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.