Μενού
sarantis
Μιχάλης Σαράντης | Glomex
  • Α-
  • Α+

«Ολο αυτό το πράγμα με την εξυπηρέτηση, σου μαγειρεύω κτλ για εμάς ήταν αστείο», την κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένειά του σχολίασε ο ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης, δίνοντας έτσι απάντησε στα όσα είπε προ ημερών ο τραγουδιστής, Σάκης Αρσενίου, ο οποίος είπε ότι είναι «παλαιών αρχών» και θέλει «η γυναίκα να κάνει όλες τις δουλειές». Τα όσα είπε ο Σαράντης στη σημερινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για την οικογένειά του αποτέλεσε μία πρώτη επίσημη απάντηση από τον χώρο της showbiz στον Αρσενίου.

«Δεν έχω ακούσει αυτή τη δήλωση. Για μένα και τον πατέρα μου, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες, οι γυναίκες ήταν η ζωή μας, το σπίτι. Και είναι ακόμα. Να πω καταρχάς ότι η μαμά μου, δούλευε σαν σκυλί μαζί με τον μπαμπά μου. Δεν εξυπηρετούσε κανείς, κανέναν. Οι γονείς μου είχαν πλεχτήριο. Φτιάχνανε υφάσματα. Ο παππούς μου ήταν ράφτης και με κάποιο τρόπο η δική μου οικογένεια μετασχημάτισε αυτό που είχε ξεκινήσει ο παππούς μου» είπε αρχικά σχετικά με την επίμαχη δήλωση του τραγουδιστή.

«Οπότε δεν υπήρχε θέμα στο σπίτι ότι κάποιος εξυπηρετεί κάποιον άλλο. Η μαμά μου ήταν ράμπο στο σπίτι γενικά και η γιαγιά μου επίσης. Όλο αυτό το πράγμα με την εξυπηρέτηση, σου μαγειρεύω κτλ για εμάς ήταν αστείο. Ολες οι γυναίκες στην οικογένειά μας ήταν ράμπο. Και οι αδερφές μου επίσης, είναι πολύ προκομμένες, δουλεύουν. Για μένα κάποια πράγματα είναι όντως αυτονόητα. Έτσι έχω μεγαλώσει εγώ. Μου φαίνεται αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας, τα θεωρώ αυτονόητα αυτά» συμπλήρωσε.

«Δεν τη ρώτησα τη γυναίκα μου αν ξέρει να μαγειρεύει ή αν ξέρει να κάνει δουλειές. Δεν είναι ότι κατάγομαι από καμιά οικογένεια αστική, μεγάλωσα σε μια πολύ κανονική, λαϊκή οικογένεια που θεωρούνταν δεδομένα αυτά που συζητάμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης.