Μενού
eleni-hamperi
Ελένη Χαμπέρη | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (30/3) και στην πρώτη της συνέντευξη, μετά τη φετινή συμμετοχή της, αναφέρθηκε στις παραβιάσεις που έχουν γίνει από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης. «Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι… το κλουβί με τους τρελούς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο Survivor. Επηρεάστηκα τις πρώτες μέρες πολύ με την μίξη των ομάδων γιατί ήμουν ήδη πεσμένη μετά την αποχώρηση της Νικολέτας (Μαυρίδη) και την επόμενη μέρα γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα» είπε στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία… Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του. Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν καχύποπτη και ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες… και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία».

«Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης. Είναι πάρα πολύ άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους για να σου ανέβει την ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί… Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα» αποκάλυψε τέλος, η Ελένη Χαμπέρη.