Μενού
nikolouli
Αγγελική Νικολούλη | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη, έλαβε στον αέρα μια πληροφορία για την εξαφάνιση του Αράικ Αρουτινιάν από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στις 10/11/2022, που την έκανε να «παγώσει». Ο μάρτυρας επικοινώνησε με το «Φως στο Τούνελ» και έδωσε πληροφορίες για όσα συνέβησαν τη βραδιά που εξαφανίστηκε ο 33χρονος.

«Τι σου έχει στείλει; Το σημείο; Το σημείο που έγινε ότι έγινε, τη νύχτα που χάθηκε;», ρώτησε φανερά σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής. «Εδώ τώρα όμως υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν μπορώ στον αέρα, είναι… Παναγία μου! Αλλά έχουμε τον τόπο στη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να ενημερώσουμε την αστυνομία διακριτικά; Μιλάμε τώρα για άλλη κατάσταση και έχουμε και τον τόπο…», συμπλήρωσε.

Στην αποψινή εκπομπή δυστυχώς τα πράγματα έγινα πιο ξεκάθαρα. Ανθρωποκτονία και όχι εξαφάνιση θεωρείται πλέον ο χαμός του Αράικ Αρουτινιάν. Η μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» την προηγούμενη Παρασκευή άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε σημαντική ώθηση στην έρευνα.

«Τώρα βγαίνει για τον Αράικ, πόσους μπορεί να είχαν ''βγάλει'' πριν και πόσοι θα ακολουθήσουν μετά αν δεν κάποιος δε βάλει ένα στοπ σε αυτήν την δράση;», είπε σε έντονο ύφος η Αγγελική Νικολούλη, για τους δράστες κατά του 33χρονου.

«Με αυτά που ξέρω και χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, μιλάμε για μια δράση που αφήνει πίσω νεκρούς εκεί πάνω και κανείς δεν αντιδρά. Όσο το συνειδητοποιώ, βγαίνω από τα ρούχα μου. Τώρα είναι ο Αράικ, πριν ποιοι ήταν, γιατί ήταν και άλλοι, και ποιοι θα ακολουθήσουν. Δεν πρέπει να μπει ένα στοπ με κάποιον τρόπο;», κατέληξε η δημοσιογράφος.