Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Σμαράγδα Καρύδη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί IQ160 αλλά και την απόφασή της να μην κάνει σειρά για 7 ολόκληρα χρόνια.
«Έχω κάνει μπακαλίστικα τεστ IQ. Μέσα στο ίντερνετ αλλά ήμουν πάνω από το μέσο όρο, δεν θέλω παραπάνω. Αυτή η κοπέλα που υποδύομαι έχει IQ160 μετρημένο αλλά δεν την έχει βοηθήσει κάπου στη ζωή της. Δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα ώριμο. Ο χαρακτήρας της υπερβαίνει αυτό που έχει. Έχω συναντήσει άνθρωπο που ήταν πολύ ευφυής αλλά έκανε χαζομάρες. Με τη συναισθηματική νοημοσύνη τα πάω καλά. Έχω κάνει τις βλακείες μου αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη. Θα ήθελα να είχα λιγότερες φοβίες» τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε:
«Είχα να κάνω 7 χρόνια σειρά. Είχε χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά δεν είχα βρει σενάριο που να μου αρέσει. Για αυτό δεν ήθελα. Έκανα και τα τηλεοπτικά και προτιμούσα να κάνω αυτά αντί για μια μέτρια σειρά. Όταν είδα τα επεισόδια του γαλλικού IQ160 ξετρελάθηκα. Έχει και το κωμικό και το μυστήριο. Είναι έξυπνο σενάριο. Είναι αυτοτελείς ιστορίες που μπορείς να το δεις τώρα ή κάποιο άλλο».
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.