Ένα περιστατικό που βιώνει γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4). Γνωστή τηλεπερσόνα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή έχει ξαναπάει για να πει ότι έχει κακοποιηθεί με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά έκανε καταγγελία. Παρά τα όσα έχει ζήσει από τον σύζυγό της παραμένει ακόμα μαζί του με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.