Η Κατερίνα Ματραντωνάκη περιέγραψε τη συγκλονιστική μάχη που έδωσε τρεις φορές με τον καρκίνο. «Είχα να διανύσω έναν δύσκολο δρόμο αλλά είναι μια διαδρομή που την πας είτε κλαίγοντας είτε γελώντας. Πάντα με το χαμόγελο και το κόκκινο κραγιόν μου, είπα "Καρκίνε είσαι εδώ, είμαι και εγώ εδώ, ας πάμε κι όπου βγει". Πλέον είμαι καλά», διηγήθηκε η ρεπόρτερ του STAR.
Η ίδια δήλωσε πως είχε κάνει έναν τυχαίο γυναικολογικό έλεγχο και έμαθε τα δυσάρεστα νέα τη στιγμή που έκανε ρεπορτάζ. «Έκανα ρεπορτάζ στη Λαμία, ήμουν σε μια εκκλησία και το τραγελαφικό είναι ότι κάλυπτα μια κηδεία. Με παίρνει η γυναικολόγος μου και το πρώτο που την ρώτησα είναι εάν έχω καρκίνο. Μου είπε "ναι". Κατέρρευσα και κοίταξα να δω μπροστά σε ποια εικόνα έπεσα. Ήταν η Αγία Αικατερίνη, φίλησα τα πόδια και της είπα "Βοήθησέ με". Οι πρώτοι άνθρωποι που έμαθαν ότι έχω καρκίνο ήταν οι συνάδελφοι που ήμασταν μαζί στο ρεπορτάζ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε όλοι μαζί», περιέγραψε η Κατερίνα Ματραντωνάκη μιλώντας στον ALPHA.
«Ετρωγα τη σούπα μαζί με τα δάκρυά μου»
«Η πρώτη μου σκέψη ήταν πώς θα το πω στον άντρα μου και στα παιδιά μου. Στον ενάμιση χρόνο διαπιστώνουμε ότι είχε κάνει μετάσταση. Στις βαριές χημειοθεραπείες προσπαθούσα να φάω και ήταν το στόμα μου και το σώμα μου γεμάτο πληγές. Έτρωγα τη σούπα μαζί με τα δάκρυα μου», ανέφερε η δημοσιογράφος. Περιέγραψε, επίσης, μια πολύ δύσκολη στιγμή, όταν προσπάθησε να πάει μόνη της στην τουαλέτα και έπεσε κάτω, ενώ την σήκωσαν τα παιδιά της και είπε: «Στο σχολείο ο γιος μου κρυβόταν γιατί κάθε φορά που έμπαινε ο διευθυντής φοβόταν ότι θα του πουν πώς η μαμά δεν τα κατάφερε από τις χημειοθεραπείες».
«Εκανα τρεις μεταστάσεις»
Όπως είπε, έκανε τρεις μεταστάσεις: «Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη και μια αίσθηση πώς "ως εδώ ήταν". Είδα ένα συγκλονιστικό όνειρο. Βρίσκομαι στα Χανιά και βρίσκεται μπροστά όλη η οικογένειά μου. Μου λέει ο πατέρας μου ότι σου έχω φυλάξει δύο σακουλάκια με λίρες και να τα βάλω στην τράπεζα. Όπως ανοίγω τα σακουλάκια, αντί για λίρες είχε εικόνες της Αγίας Αικατερίνης. Μετά από εκείνο το όνειρο άρχισαν να λειτουργούν οι χημειοθεραπείες, ο καρκίνος να συρρικνώνεται και ο γιατρός να μην μπορεί να το πιστέψει με τα μάτια του».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.