Μενού
martikas
Σπύρος Μαρτίκας | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας... σάρωσε στο αγώνισμα ανάμεσα σε Ελληνες και Τούρκους στο Survivor All Star και στα μάτια του ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του ριάλιτι επιβίωσης. Ομως η παραγωγή είχε διαφορετικά σχέδια για τον παίκτη της μπλε ομάδας, καθώς δεν δίστασε να δείξει στον «αέρα» ατάκες του Μαρτίκα, τις οποίες ο ίδιος είπε, νομίζοντας ότι έχουν σταματήσει να τον καταγράφουν.

«Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στην συνέχεια δεν γνώριζε ότι η κάμερα συνέχισε να τον καταγράφει κι είπε με τελείως διαφορετικό στυλ τα εξής: «Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μ...! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA