Μενού
natalia-germanoy
Ναταλία Γερμανού | NDP
  • Α-
  • Α+

Αναφορές στην υπόθεση του Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ξυλοδαρμό μετά από καταγγελίες γυναίκας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, Ναταλία Γερμανού. Η Γερμανού μίλησε για τη σχέση της με τον Γεωργούλη, με τον οποίο τους συνδέει φιλία που όμως παύει να ισχύει, όταν θίγεται ένας άνθρωπος. Η τοποθέτησή της παρουσιάστριας έγινε αφού διαβάζει όλα τα σχόλια των τηλεθεατών σχετικά με την υπόθεση.

«Θα σας πω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση των φίλων, γιατί και οι προηγούμενοι -περίπου- φίλοι μου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί, τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ άλλοι καταδικάστηκαν. Αλλο η φιλία και άλλο να κάνεις μία εκπομπή, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους θύτες. Δεν υπάρχει φιλία, όταν θίγεται ένας άνθρωπος και στην περίπτωσή μας υπάρχει μία καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον έχω φέρει στην εκπομπή, τον οποίο συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου», είπε σχετικά με τη «φιλία» που τη συνδέει με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή.

Πρόσθεσε ότι αυτή δεν είναι κανενός ο δικηγόρος, καθώς δεν είναι η δουλειά της, ακόμη και του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, τους οποίους και είχε καλέσει σε προηγούμενη εκπομπή της.

«Λύγισε» στον αέρα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, μάλιστα, αιφνιδίασε την Ναταλία Γερμανού με το δώρο που της έφερε. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζούλας της έδωσε έναν σκληρό δίσκο με όλες τις εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού που υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ. Συγκινημένη η παρουσιάστρια, έπεσε στην αγκαλιά του και τον ευχαρίστησε γι’ αυτό το πολύτιμο δώρο.

«Επειδή ξέρω ότι κάνεις ένα δώρο στους προσκεκλημένους σου, θα ήθελα να σε αιφνιδιάσω και να σου κάνω εγώ ένα δώρο. Είναι ένα καπέλο, ένα ποτήρι και ένας σκληρός δίσκος» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Πες μου ότι είναι αυτό που νομίζω». Και ο Κωνσταντίνος Ζούλας της είπε: «Σε αυτό το δίσκο είναι όλες οι εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού. Όλες όσες υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ». Αχ Κωνσταντίνε μου, γιατί μου το έκανες αυτό;» είπε συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού και αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.