Μενού
stauroula
@Glomex - ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Χαμός έγινε στην παραλία του Survivor, καθώς δημιουργήθηκε κόντρα μεταξύ της Σταυρούλας και της Μελίνας με επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Όλα ξεκίνησαν με την συμβίωση των δύο ομάδων στην κοινή καλύβα.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα και στη συνέχεια εξήγησε: «Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: "αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα". Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα».

Στο σημείο εκείνο ο Σταυρούλα ξέσπασε και αναρωτήθηκε:

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA