Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο συμβούλιο του Survivor και φυσικά πρωταγωνιστής ήταν για άλλη μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα επειδή τον ειρωνεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο και έριξε και στη συζήτηση το όνομα του Στέλιου Χανταμπάκη υπονοώντας ότι οι επιθέσεις στο πρόσωπό του αφορούν το τι έγινε χθες με την ψηφοφορία της Δευτέρας.

Ο Μαρτίκας εν μέρει το επιβεβαίωσε αφού άρχισε να μιλάει για μαγειρέματα στην ψηφοφορία των αντιπάλων. Από την πλευρά της η Σταυρούλα εξέφρασε τη γνώμη ότι ο Τάκης έχει εκνευριστεί επειδή θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε χωρίς καν να έχει αναφερθεί το όνομά του. Εκείνος το αρνήθηκε αλλά μετά από μία έκλαμψη ζήτησε την άδεια από τον Κωνσταντίνο για να αποκαλύψει τον λόγο που μάλωσαν χωρίς όμως εκείνος να του τη δίνει… «Να της πω γιατί τσακωθήκαμε; Σταυρούλα μην ''ξύνεσαι στη γκλίτσα''» είπε όλο νόημα.

Στην κάλπη οι Μπλε μεταμορφώθηκαν σε Κόκκινους και κατάφεραν με ισοψηφία να βγάλουν στον τάκο δυο συμπαίκτες τους, τον Σπύρο Μαρτίκα για 10η φορά φέτος και τον Νικόλα Αγόρου. Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη μίλησαν για το αποτέλεσμα της κάλπης, με τον Τάκη Καραγκούνια από την πλευρά του να κάνει μαντεψιές για το ποιος ψήφισε ποιον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA