Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Την παράσταση έκλεψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star καθώς προς γενικής έκπληξη ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το reality επιβίωσης. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στον φετινό κύκλο που ένας παίκτης ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πρώτη τον ήταν, νωρίς - νωρίς, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να είναι «παγωμένοι» από αυτή του την απόφαση.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Λίγο νωρίτερα, στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, η μπλε ομάδα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στον στίβο μάχης. Έτσι, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο και έπρεπε να περάσουν εκ νέου την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Μετά την ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου βρέθηκαν στον τάκο ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA