Μενού
survivor-all-star-spyros-martikas
Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας | Glomex
  • Α-
  • Α+

Νέα εβδομάδα και νέα θέματα προέκυψαν στο Survivor All Star μεταξύ της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας, οι οποίες εκτός από τις διαπροσωπικές τους σχέσεις είχαν να αγωνιστούν και στον πρώτο αγώνα ασυλίας στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/5). 

Την πρώτη σημαντική νίκη για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης κατόρθωσε να αποσπάσει η κόκκινη ομάδα, γι’ αυτό και οδηγήθηκε δίχως άγχος στο συμβούλιο του νησιού. Η μπλε ομάδα κλήθηκε να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση έχει παρθεί» είπε ο Γιώργος Λιανός παίρνοντας την κάλπη με τις ψήφους στα χέρια του. Από αυτήν, λοιπόν, τις περισσότερες ψήφους για την μπλε ομάδα συγκέντρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας και αυτομάτως τέθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Σπύρος Μαρτίκας: Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor για 23η φορά

«23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» υπογράμμισε ο φαρμακοποιός και παίκτης των Μπλε το βράδυ της Κυριακής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA