Μενού
marialena-roumelioti-survivor-all-star
Survivor All Star - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψε απόψε Δευτέρα (8/5) στο Survivor All Star τον έντονο εκνευρισμό της με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή με αφορμή κάποια πράγματα που - όπως δήλωσε στην κάμερα - είπε εκείνη στην καλύβα λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησιού. «Λίγο πριν φύγουμε για το Συμβούλιο, έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν όλοι στην καλύβα και Μπλε και Κόκκινοι κι αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγο μέχρι να πάμε στο Συμβούλιο γιατί περάσαμε μια δύσκολη μέρα. Αρχίζει λοιπόν ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και μπήκαν κι άλλοι», είπε αρχικά η παίκτρια των Κόκκινων.

«Πρώτη φορά μετά την ένωση έγινε αυτή η ωραία συζήτηση και πείραζε ο ένας τον άλλο. Πετάγεται τότε η Σταυρούλα και λέει "μια χαρά δεν ήσασταν από εκεί; Τώρα ήρθατε εδώ να τα πείτε;". Το προσπερνάω, πάμε για το δεύτερο και συνεχίζει "ο καθένας εδώ πέρα μάλλον κοιτάζει τον κ*** του", επειδή τα παιδιά συνέχισαν να μιλούν. Το προσπερνάω κι αυτό», ανέφερε στη συνέχεια.

«Πάμε και στο τρίτο. Είπε "τι ωραία που ήταν όταν δεν μιλούσατε και χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα". Κοιτάω τον Σάκη και λέω "δεν μπορεί να το είπε". Δεν γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας. Αν την ενοχλούσε, μπορούσε να πει "παιδιά, είμαι κουρασμένη". Για εμένα δείχνει κακία κι ευχαριστιέται με τη στεναχώρια του άλλου. Με ενόχλησε πολύ. Δεν πέφτω, βέβαια, από τα σύννεφα γιατί κι άλλες φορές πετάει σποντίτσες», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA