Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους βρέθηκαν οι Μαχητές στο Survivor All Star μετά την ήττα τους στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και τελικά οι υποψήφιοι από σπόντα ήταν τρεις! Η Ρία Κολοβού και ο Νίκος Μπάρτζης είχαν ζητήσει ήδη να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους αφού τέθηκαν ζητήματα αγωνιστικότητας. Αφού ψήφισαν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και η κάλπη έδειξε τρεις υποψήφιους! Ρία Κολοβού, Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης θα ακολουθήσουν τον Σπύρο Μαρτίκα στην ψηφοφορία.

Η Ρία ανέφερε πως δεν το περίμενε πως θα βγει ο Γιώργος υποψήφιος γιατί είχαν συμφωνήσει με την μπλε ομάδα να είναι η ίδια κι ο Νίκος Μπάρτζης. Η μία «κούφια» ψήφος, όπως σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, δεν είχε τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους Μαχητές του Survivor.

«Μετά το παιχνίδι πάλευα με νύχια και με δόντια να βρω τρεις ψήφους και για το μέσα μου και για όλα όσα γίνονται. Εάν δεν έβγαινα τώρα υποψήφιος, θα έβγαινα την άλλη εβδομάδα. Έπιασα τον Ηλία, που τον ξέρω και απέξω, εάν με αγαπάς θέλω να με ψηφίσεις. Πίστεψα ότι θα με ψηφίσει και ότι κλείδωσα την ψήφο. Ο Γιώργος με πιστόλιασε, έπιασα και την Σταυρούλα και αυτή με πιστόλιασε. Στο τέλος έπιασα την Ρία με τη Στέλλα ως τελευταίες επιλογές να με ψηφίσουν», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA