Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» έχει αναφερθεί στον σκηνοθέτη της, Σωτήρη Σπαθάρη, λέγοντας πως συνεχώς την πιέζει για… διαφημίσεις. Ο Σωτηράκης, όπως συνηθίζει η ίδια να τον αποκαλεί, «ξαναχτύπησει» το βράδυ της Παρασκευής προσφέροντας μια ακόμη μοναδική στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα του «Τούνελ».
«Πας και μιλάς την ώρα που ξέρεις ότι ο Σωτήρης φωνάζει, ουρλιάζει στο αυτί διάλειμμα, διάλειμμα, διάλειμμα. Τα διαλείμματα, εε πάρτε τα», είπε η δημοσιογράφος απευθυνόμενη σε καλεσμένο της, πριν πάει τελικά σε διαφημίσεις.
Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει:
«Θα νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω και επίτηδες. Πάνω που πάω κάπου, επεμβαίνει ο Σπαθάρης και λέει ‘break, διάλειμμα’. Ε, θα πιστεύουν ότι το κάνουμε για κάποιον άλλον λόγο. Λοιπόν, πάρτε το».
- «Ξεφεύγει από τα ραντάρ»: Το ελληνικό νησί που αποθέωσε ο Guardian ως τον κρυφό παράδεισο της Ευρώπης
- Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στη Μύκονο - Συναγερμός στην αστυνομία
- Συγκλόνισε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Έφυγε το σώμα του, η ψυχή του είναι μαζί μου»
- Θεσσαλονίκη: Πληγωμένο «αετόπουλο» πήγε στο Μετρό με νταλκά: «Είναι φαντασμαγορικό, αλλά χώρισα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.