Μενού
kiss
Google
  • Α-
  • Α+

Η Jane Fonda έχει φτάσει πια σε αυτή τη φάση ζωής που θα μιλήσει για ό,τι θέλει, και θα το κάνει εντελώς αναπολογητικά. Στα 86 της χρόνια, έχει μάλλον το δικαίωμα να μιλά για πρώην σχέσεις αλλά και για τις εμπειρίες της με σκηνοθέτες και συμπρωταγωνιστές.

Αφού μάς αποκάλυψε ότι ο Γάλλος παραγωγός René Clément ήθελε να κάνει σεξ μαζί της, για να δει τι οργασμό έχει και πώς θα τον μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Τώρα αποφάσισε να μιλήσει για έναν τεράστιο γόη του Hollywood, τον Robert Redford. Δυστυχώς όμως, δεν μάς είπε αυτό που θα θέλαμε να πιστεύουμε για τον Robert.

«Δεν του άρεσαν τα φιλιά στις ερωτικές σκηνές. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά έχει αυτό το θέμα με τις γυναίκες. Και δεν μπορούσα να πω και κάτι γιατί είχε πάντα κακή διάθεση, και τότε νόμιζα ότι έφταιγα εγώ». Αυτά είπε στο Φεστιβάλ Καννών για τον άνθρωπο με τον οποίο έχει συμπρωταγωνιστήσει σε 4 ταινίες.

our souls
Google

Παρόλα αυτά, έμαθε με τα χρόνια να μην παίρνει προσωπικά αυτά που συμβαίνουν στη δουλειά. «Η τελευταία ταινία που κάναμε μαζί (Our Souls at Night) ήταν πριν από 6 χρόνια. Ήμουν 80 χρονών και ήξερα ότι πλέον είχα μεγαλώσει. Δηλαδή ήξερα ότι δεν έφταιγα εγώ όταν αργούσε 3 ώρες και ερχόταν θυμωμένος στα γυρίσματα».

Δήλωσε επίσης ότι εκείνη τρελαινόταν να κάνει ερωτικές σκηνές μαζί του και ότι, παρά την άρνηση, ο Redford φιλούσε υπέροχα. Εμείς πάντως έχουμε φτάσει στο σημείο που δεν νιώθουμε καμία έκπληξη όταν μαθαίνουμε ότι άντρες αυτής της γενιάς δεν συμπαθούσαν πολύ τις γυναίκες ή έφταναν ακόμα και στο σημείο να είναι κακοποιητικοί με τις συναδέλφους τους.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.