Μενού
nikos-moytsinas
Νίκος Μουτσινάς | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται από χθες το απόγευμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Το πρωί της Τρίτης (30/5) η Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε στον αέρα του ΑΝΤ1 ορισμένες πληροφορίες.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από την πλευρά του: «Το σημαντικό είναι να είναι ο άνθρωπος καλά. Αν μας βλέπει τώρα να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα σπίτι του, σιδερένιος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.